Yrityksen perustaminen

AVJ Controllerit mukana heti alusta saakka!

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Monia palveluita tuoreelle tai tulevalle yrittäjälle!

Uutta yritystä perustettaessa on tärkeää valita oikea taloushallinnon kumppani jo heti yritystoiminnan alussa. Oikein laaditut dokumentit, ilmoitukset ja laskelmat antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan heti alkumetreiltä lähtien. Yrityksen perustamiseen liittyy usein vaiheita, joita on hyvä miettiä yhdessä ammattilaisen kanssa, kuten yritysmuodon valinta, toimiala, toiminnan laajuus ja tavoitteellisuus.

Yrityksen perustamiseen liittyen tarjoamme erilaisia palveluita neuvonnasta aina avaimet käteen -tyyppiseen palveluun saakka, jossa perustamme yrityksen puolestasi, kartoitamme rahoitusvaihtoehtoja, sekä laadimme liiketoimintasuunnitelman pohjalta tarvittavat laskelmat. Voimme myös olla mukanasi tukemassa jo liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, itse yritystä perustettaessa tai hypätä mukaan auttamaan rahoituksen saamisessa tarpeesi mukaan. Vaihtoehtoja on monia ja jokaisen polku on uniikki. Rahoituksen saamiseksi tuore yrittäjä tarvitsee hyvin laaditun liiketoimintasuunnitelman sekä realistiset, huolellisesti täytetyt laskelmat, jotka kannattaa laatia yhdessä ammattilaisen kanssa. Mikäli jokin asia askarruttaa yrittäjyyteen hypättäessä, ole matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä, niin katsotaan sinun tarpeisiisi soveltuva palvelumalli yhdessä.

Usein kysytyt kysymykset yrityksen perustamisesta

Autamme mielellämme starttirahan hakemisessa, mikäli sinulla on mahdollisuus päästä sen piiriin. Olethan pikaisesti yhteydessä asiaan liittyen, sillä starttirahaa tulee hakea jo ennen kun yritys on rekisteröity.

Yritysmuodon valitseminen riippuu aina toiminnan laajuudesta ja toimialasta. Kartoitamme mielellämme kanssasi yhdessä erilaisia vaihtoehtoja.

Voimme olla tukenasi liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja täyttää rahoitusta varten tarvittavat laskelmat liiketoimintasuunnitelmasi liitteeksi.

Ota meidät mukaan alkutaipaleellesi!

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut yrityksen perustamisesta tai tarvitset apua alkutaipaleellasi. Parhaiten meihin saat yhteyden sähköpostilla info@controllerit.fi tai puhelimitse Janita Hytönen 0405092237.

PALVELUT

Tutustu myös muihin palveluihimme

Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvonta

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Scroll to Top