Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Keskustellaan lisää taloushallinnon palveluistamme ja miten voisimme toteuttaa ne yrityksellesi.

Controllerit löydät Castrénin­kadulta

Ota meihin yhteyttä lomakkeella


Mistä taloushallinnon palveluista tai paketeista olisit kiinnostunut?

Me Controllerit

Janita Hytönen

Controller

Janitalla on työkokemusta taloushallinnon alalta lähes kymmenen vuotta. Janita tuo meille nuorekkuutta, ajantasaista tietoa, tavoitteellisuutta sekä spontaanisuutta. Janitan vahvin osaaminen on rakennusalan taloushallinto.

Asta Poikkeus

Controller

Asta on työskennellyt erilaisten yritysten ja järjestöjen controllerina, talouspäällikkönä ja kirjanpitäjä jo yli 40 vuoden ajan. Asta tuo meille kokemuksen lisäksi asiantuntemusta ja rohkeutta sekä luo kannustavaa ilmapiiriä.

Satu Hiltunen

Kirjanpitäjä- ja palkanlaskija

Satu on työskennellyt taloushallinnon parissa useamman vuoden. Monialaisen työkokemuksen myötä Satu tuo meille erilaisia näkemyksiä, kielitaitoa ja IT-osaamista. Vahvimmillaan Satu on yhdistysten ja järjestöjen parissa.

Sarita Korpi

Kirjanpitäjä- ja palkanlaskija

Sarita on hoitanut eri aloilla toimivien yritysten taloushallintoa ja palkanlaskentaa useiden vuosien ajan. Sarita arvostaa työssään hallinnan tunnetta, hän haluaa, että hänen hoitamissaan yhtiöissä asiat ovat hyvässä järjestyksessä ja kaikki on selkeästi hoidettu. Sujuvan ja laadukkaan työskentelyn mahdollistaa Netvisor ohjelmisto. ”Hyvä tulla töihin, kun aidosti välitetään hyvinvoinnista, työyhteisössä on positiivinen ilmapiiri ja osaamisen kehittämiseen panostetaan.”

Duygu Akturk

Aloitteleva kirjanpitäjä

Duygu on meidän tiimin viimeisin tulokas ja toiminut taloushallinnon alalla noin vuoden. Hän kasvaa meidän rinnalla joka päivä kokeneemmaksi osaajaksi ja tuokin meidän tiimiin mahtavaa innovatiivisuutta ja nuorekkuutta.

AVJ Controllerit OY

AVJ Controllerit on vuonna 2016 perustettu taloushallinnon moniosaajista koostuva palveluyritys.

Haluamme olla laajoja tukipalveluita tarjoava yritys, jota ei mielletä tilitoimistoksi tai kirjanpitäjäksi, vaan kokonaisvaltaisempia Controller-palveluita tarjoavaksi moniosaajaksi.

Laaja ammattitaitomme mahdollistaa eri aloilla toimivien yritysten tarpeet täyttävien palveluiden tarjoamisen, rakennusalan palveluiden ollessa meille ehdotonta erikoisosaamista.

Vahvuutemme on kahden taloushallinnon ammattilaisen toisiaan täydentävä moniosaaminen. Kokemuksemme on muodostunut eri kokoisista ja eri aloilla toimivista yrityksistä ja heidän työtään helpottavista ja tukevista palveluista.

Mielestämme jokaisella yrittäjällä on oikeus saada ammattitaitosta, tehokasta, tuottavaa sekä asiakaslähtöistä taloushallinnon osaamista.

Tuloksellisuus

Pitkäjänteinen ja huolellinen suunnittelu taloushallinnossa johtavat parhaaseen tulokseen. Haluamme olla apuna suunnitelmassa yrityksesi tulevaisuutta. Teemme aina asiakkaalle räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Asiakaslähtöisyys

Henkilökohtainen, helposti saatavissa oleva palvelu sekä säännölliset tapaamiset asiakkaidemme kanssa ovat meille tärkeitä. Neuvomme asiakkaitamme mielellämme myös puhelimitse. Jokainen asiakkaamme on yhtä tärkeä.

Kehittyminen

Haluamme olla sähköisen taloushallinnon ja alan edelläkävijänä. Kehitämme sisäistä toimintaamme jatkuvasti.

Joustavuus

Yrityksen tarpeet voivat muuttua nopeasti, joten palvelut päivitetään aina vastaamaan juuri oikeanlaisia tarpeita.

Vastuullisuus

Olemme vastuussa työstämme, joten hoidamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla.
Scroll to Top