”Hyvän taloushallinnon ammattilaisten avustamana saamme vinkkejä yrityksen talousasioihin ja sen myötä henkilökunnan hyvinvoinnin panostamiseen. ”

Valvex Oy on vuonna 2020 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia ilmanvaihto-  ja sähkötöitä. Valvex on kolmen aiemmin pitkään yhdesssä töitä tehneen kaveruksen perustama yritys, jonka tarkoituksena on panostaa parempaan työn laatuun sekä asiakaspalveluun. Tärkeitä arvoja pienessä yrityksessä on myös henkilökunnan arvostus ja hyvinvointi. Töitä tehdään yhdessä samalla viivalla.

”Heti yrityksen perustamisen jälkeen valitsimme yhteistyökumppaniksi suuremman taloushallintopalveluita tarjoavan yrityksen, jolta emme saaneet tyydyttävää palvelua – vain lasku tuli ajallaan”, aloittaa yrityksen toimitusjohtaja Jouni Valve.

”Huonon kokemuksen jälkeen halusimme pienemmän, meitä lähempänä olevan toimijan, joka panostaa myös asiakaspalveluun sekä antaa myös oma-aloitteisesti ohjeita ja neuvoja. Päätimme valita yhteistyökumppaniksi AVJ Controllerit, jossa laatu korvaa määrän. Vain soitto tai viesti riittää ja asiat hoituvat”, Valve kuvailee yhteistyötä.

 

”Tapaamme säännöllisesti, jolloin käymme yrityksen tilannetta läpi ja saamme asiantuntijan vinkkejä ja muuta tarpeellista infoa. AVJ Controllerit hoiti mm. korona-aikana kaikki Kelaan liittyvät, aikaa vievät asiat ja me saimme keskittyä omiin tehtäviimme. Heiltä saamme aina myös ajantasaisen tiedon alan työehtosopimuksiin liittyen”, Valve jatkaa.

”Palkattuamme ensimmäisen toimistotyöntekijän, onnistui hänenkin sisäänajonsa erinomaisesti tilitoimiston henkilökunnan avustamana. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti alusta tähän päivään saakka. Controllerit eivät koskaan kieltäydy mistään tehtävästä, vaan ottavat aina asian kuin asian hoitaakseen ja auttavat suurella sydämellä” hän päättää.

Yritystarinat

Tutustu myös näihin yritystarinoihin

Toimimme taloushallinnon kumppanina eri toimialoilla. Avain toimivaan yhteistyöhön ja asiakkaan palveluun parhaalla mahdollisella tavalla on perehtyminen toimialaan ja asiakkaan toimintaan perusteellisesti. Lue yhteistyökumppaneidemme tarinoita ja kuinka olemme heitä auttaneet!

Aito – Yritystarina

”AVJ Controllerit on auttanut AITO:a kovan kasvun keskellä selventämään taloushallintoa, niin että johto ja ...
LUE LISÄÄ

AHA-BEST – Yritystarina

”AVJ Controllereilta olemme aina saaneet konsultointiapua matalalla kynnyksellä tavanomaisesta yritystoiminnasta poikkeaviinkin asioihin.” AHA-Best on ...
LUE LISÄÄ

Teatteri Vantaa – Yritystarina

”Laajemman yhteistyön myötä koen, että olemme saaneet lisää vakuuttavuutta niin muiden yhteisöiden kuin myös ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top