16.9.2022

Teatteri Vantaa – Yritystarina

”Laajemman yhteistyön myötä koen, että olemme saaneet lisää vakuuttavuutta niin muiden yhteisöiden kuin myös kaupungin ja opetus- sekä kulttuuriministeriön silmin”

Teatteri Vantaa on vuonna 1986 perustettu ammattiteatteri, jonka tehtävänä on tarjota teatteriesityksiä ja laadukasta kulttuuria, niin sanoin kuin sävelinkin eri ikäisille katsojille Vantaan kaupungissa ja sen ympäristössä.

Meidän ja Teatteri Vantaan yhteistyö on kestänyt jo useamman vuoden, mutta se tiivistyi entisestään vuonna 2021, kun Teatteri muutti uusiin, hienoihin tiloihin.

”Tarvitsimme uutta talousosaamista uusissa haasteissa sekä vaatimuksissa. AVJ Controllerit on tuonut meille ammattitaitoista, luotettavaa ja täsmällistä osaamista. Lisäksi laajemman yhteistyön myötä koen, että olemme saaneet lisää vakuuttavuutta muilta yhteisöiltä, kaupungilta sekä opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Yhteistyö on tarjonnut teatterin pienelle henkilökunnalle helpotusta itse arjen pyörittämiseen”, kuvailee Teatteri Vantaan teatterinjohtaja Anne Nielsen.

 

”AVJ Controllereilla on taitoa ja tahtoa paneutua kulttuurin erityisalueeseen, meidän nykyiseen tilanteeseen sekä tulevaisuuden suunnitteluun. AVJ on tarjonnut myös oman talousosaamisen Vantaan kaupungin kanssa käytäviin neuvotteluihin taloudellisen neuvonantajan roolissa. Kaiken kaikkiaan AVJ Controllerit on tarjonnut meille miellyttävän ja ystävällisen yhteistyön”, Nielsen päättää.

Yritystarinat

Tutustu myös näihin yritystarinoihin

Toimimme taloushallinnon kumppanina eri toimialoilla. Avain toimivaan yhteistyöhön ja asiakkaan palveluun parhaalla mahdollisella tavalla on perehtyminen toimialaan ja asiakkaan toimintaan perusteellisesti. Lue yhteistyökumppaneidemme tarinoita ja kuinka olemme heitä auttaneet!

VALVEX – Yritystarina

”Hyvän taloushallinnon ammattilaisten avustamana saamme vinkkejä yrityksen talousasioihin ja sen myötä henkilökunnan hyvinvoinnin panostamiseen. ...
LUE LISÄÄ

Aito – Yritystarina

”AVJ Controllerit on auttanut AITO:a kovan kasvun keskellä selventämään taloushallintoa, niin että johto ja ...
LUE LISÄÄ

AHA-BEST – Yritystarina

”AVJ Controllereilta olemme aina saaneet konsultointiapua matalalla kynnyksellä tavanomaisesta yritystoiminnasta poikkeaviinkin asioihin.” AHA-Best on ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top