Yritysneuvontapalvelut

Anna taloushallinnon ammattilaisen neuvoa!

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Onko yritystoimintasi kannattavaa?

Konsultointi- ja neuvontapalvelumme on pyritty luomaan mahdollisimman helposti lähestyttäväksi. Olemme mielellämme apunanne myös pienemmissä projekteissa tai tehtävissä. Konsultointipalveluitamme voit siis kysellä matalalla kynnyksellä, oli kyseessä sitten tunnin mittainen nopea homma tai isompi kokonaisuus.

Haluamme olla mukana asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä ja tuomme mielellämme oman ammattiosaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Kokeneempien yrittäjien lisäksi konsultointipalveluita on hyvä hyödyntää jo yrityksen alkuvaiheessa ja konsultoimmekin paljon uusia, tuoreita yrittäjiä. Uudella yrittäjällä voi olla paljon kysymyksiä mielessä, jotka eivät välttämättä liity suoraan lukuihin tai taloushallintoon.

Meiltä voit kysyä apua esimerkiksi YEL-vakuutukseen, kirjanpitomateriaaliin, yrityksen vakuutuksiin, henkilön palkkaamiseen, työsopimuksien laatimiseen, hallinnon pöytäkirjoihin ja kassanhallintaan liittyen. Olemme olleet auttamassa paljon erilaisia yrittäjiä ja yrityksiä niiden eri vaiheissa. Sinun päätäsi vaivaava ongelma on todennäköisesti vaivannut jo aiemmin jonkun asiakkaamme mieltä.  

Taloushallinnon ammattilainen osaa auttaa myös hinnoittelussa, kannattavuuden arvioinnissa sekä yrittäjän ja yrityksen verosuunnittelussa. Lisäksi yrityksen oman taloushallinnon/hallinnon työntekijän ollessa lomalla voimme hoitaa hänen työtehtäviään.

Usein kysytyt kysymykset yritysneuvonta­palveluista

Konsultointipalveluidemme hinta määräytyy aina niiden luonteen ja laajuuden perusteella. Meiltä saat aina konsultointipalvelut kiinteään, ennalta sovittuun hintaan ja vältyt yllätyksiltä. Konsultointipalvelut usein kuulostavat kalliimmalta, kun mitä ne todellisuudessa ovat.

Autamme mielellämme kannattavuuslaskennassa, suunnittelussa ja hinnoittelussa. Voimme esimerkiksi laatia sinulle käyttöösi sopivan laskentataulukon.

Kiinnostuitko konsultointipalveluistamme?

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin katsotaan yhdessä tarpeenne konsultointipalveluillemme. Parhaiten meihin saat yhteyden sähköpostilla info@controllerit.fi tai puhelimitse Janita Hytönen 0405092237.

PALVELUT

Tutustu myös muihin palveluihimme

Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvonta

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Scroll to Top