Sähköinen kirjanpito

Sähköiset kirjanpitopalvelut

Kirjanpitopalvelumme toteutetaan aina vastuullisesti, noudattaen kirjanpito- ja verolakeja. Kirjanpitopalvelumme sisältävät kuukausittaiset raportoinnit johdolle, vero- ja viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätöksen.
Käytössämme olevat taloushallinnon ohjelmistopalvelut mahdollistavat täysin sähköisen ja kustannustehokkaan kirjanpidon. Ammattimaisen tilitoimiston sekä palveluiden sähköistämisen myötä asiakkaamme pystyvät kohdistamaan omat resurssinsa paremmin yritykselleen tuottavaan työhön. Palveluiden sähköistämisen myötä asiakkaillamme on myös aina käytössään reaaliaikaiset tiedot kirjanpidon eri luvuista. Helppokäyttöisten ja ketterien ohjelmistojen avulla palveluiden käyttäminen on kustannustehokasta myös meidän kannaltamme. Sähköistyminen on myös vastuullinen valinta.

Miksi valita

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito
Kustannustehokkuus
Vastuullisuus
Sovimme mielellämme kanssanne tapaamisen, jossa voimme yhdessä pohtia tilannettasi ja sinulle parhaiten sopivia sähköisen taloushallinnon palveluita sekä ohjelmistoja.
Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat asiakkaan kanssa yhdessä tehtävät tarvekartoituskeskustelut, sekä ohjelmistoihin liittyvät koulutukset.
Suosittelemme kaikille uusille asiakkaillamme sähköisiä vaihtoehtoja, mutta teemme myös perinteistä kirjanpitoa paperisena asiakkaan näin halutessaan.

Meistä

Me, AVJ Controllerit Oy olemme vankan ammattitaidon omaava, rakennusalaan erikoistunut taloushallinnon moniosaaja. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Yhteystiedot

Fabianinkatu 13 lh 2,
00130 Helsinki
040 739 1668
040 509 2237
info@controllerit.fi
Vieritä ylös