Palkkalaskenta

Ulkoista henkilöstöhallintosi meille

Tarjoamme erilaisia henkilöstö- ja palkkahallinnon palveluita asiakkaillemme. Vuoden vaihteessa 2019 käyttöön tuleva tulorekisteri muuttaa palkkahallinnon prosesseja entisestään haastavammaksi toteuttaa ilman nykyaikaisia työvälineitä. Käytössämme olevat palkanlaskennan ohjelmistot mahdollistavat tulorekisteritietojen vaivattoman lähetyksen palkanlaskennan yhteydessä, ilman ylimääräisiä viranomaisilmoituksia.

Palkkalaskentapalvelut

Palkanlaskentapalvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, sillä niiden luonne vaihtelee asiakkaidemme toimialasta, yritysmuodosta ja toiminnan luonteesta riippuen. Kauttamme on saatavilla myös työajanseurantajärjestelmä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole käytössä. Me voimme myös asiakkaidemme niin halutessaan noutaa maksuperusteet palkanlaskentaa varten asiakkaan omasta työajanseurantajärjestelmästä.
Meidän avullamme voit ulkoistaa pelkän palkanlaskennan ammattilaisten käsiin, jotka tuntevat työlainsäädännön ja työehtosopimukset. Suosittelemme kuitenkin myös taloushallinnon ulkoistamisen palvelupakettejamme, jotta palkkatapahtumat siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, maksatukseen ja henkilöstökulut ovat reaaliaikaisesti nähtävilläsi.
Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat myös erilaisten henkilöstöhallintoon liittyvien asiakirjojen laatiminen. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi työsopimusten- ja todistusten sekä tarvittaessa varoitusten laatimisessa sekä muissa henkilökuntaa koskevissa tiedotteissa.

Meistä

Me, AVJ Controllerit Oy olemme vankan ammattitaidon omaava, rakennusalaan erikoistunut taloushallinnon moniosaaja. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Yhteystiedot

Fabianinkatu 13 lh 2,
00130 Helsinki
040 739 1668
040 509 2237
info@controllerit.fi
Vieritä ylös