PALKANLASKENTAPALVELUT

Ulkoista palkan­laskenta­palvelusi ammattilaisen hoidettavaksi!

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Palkanlaskentapalvelut

Palkanlaskenta-palvelumme lähtee aina asiakkaan tarpeen kartoittamisesta, sillä jokaisen asiakkaan tarve palkkahallinnolle on aina yksilöllinen. Palvelukokonaisuus riippuu paljon niin yritysmuodosta, toiminnan luonteesta kuin myös toimialasta. Palvelumme avulla säästät oman aikasi tuottavampaan työhön ja käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot juuri teidän alan työehtosopimuksista ja muista olennaisista työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten lomakertymistä ja -korvauksista. Tulorekisterin myötä palkanlaskennan ulkoistaminen ammattilaisen käsiin on myös entistä suositeltavampaa. Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat myös erilaisten henkilöstöhallintoon liittyvien asiakirjojen laatiminen, ylläpito ja säilyttäminen pilvessä. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi työsopimusten- ja todistusten sekä tarvittaessa varoitusten, muiden dokumenttien tai henkilökuntaa koskevien tiedotteiden laatimisessa. Tarvittaessa autamme myös esimerkiksi asioinnissa KELA:n kanssa, mikäli työntekijöillä on pidempiä sairaslomajaksoja tai vanhempainvapaita.

Meidän kauttamme on saatavilla myös työajanseurantajärjestelmä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole käytössä. Työajanseurantajärjestelmän käyttäminen on suositeltavaa työn tehokkuuden ja tuottavuuden seuraamisen kannalta myös pienemmissä yrityksissä. Mikäli yrityksellänne on jo käytössä jokin työajanseurantajärjestelmä, voimme myös noutaa palkka-aineistot puolestasi sieltä.

Usein kysytyt kysymykset palkanlaskennasta

Tarvittaessa olemme yhteydessä myös työeläkeyhtiöösi.

Yleisimmät työajanseurantajärjestelmät saadaan integroitua Netvisorin kanssa, jonka avulla palkkatiedot saadaan siirrettyä kätevästi suoraan.

Yrittäjän vastuulle jää palkkojen osalta tarkistaa palkkaperusteiden oikeellisuus, eli esimerkiksi kirjatut, tehdyt työtunnit. Loput hoidamme me.

Heräsikö kiinnostuksesi automatisoituun kirjanpitoon?

Ota matalalla kynnyksellä meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä teidän tilanteenne ja tarpeenne. Parhaiten yhteyden meihin saat joko sähköpostilla info@controllerit.fi tai puhelimitse Janita Hytönen 0405092237.

PALVELUT

Tutustu myös muihin palveluihimme

Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvonta

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Scroll to Top