LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

Tehosta kassan kiertoa myyntilaskutuksen ja saatavien seurannan ulkoistamisella!

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Myyntilaskupalvelumme säästää oman aikasi oikeisiin töihin!

Ulkoistamalla myyntilaskutuksesi ja saatavien seurannan, kassasi kierto pysyy tehokkaana. Myyntilaskupalvelun ulkoistaminen tarkoittaa vain yrityksesi puolesta tehtävää laskutusta. Et siis myy myyntisaataviasi. Ulkoistamalla myyntilaskupalvelusi meille, vältyt yleisimmiltä virheiltä laskutuksessa, joita ovat esimerkiksi väärät verokannat ja ajan tasaisten laskutustietojen puuttuminen. Reagoimme aina laskutuspyyntöihisi pikaisesti, jonka ansiosta saatavasi tulevat mahdollisimman nopeasti yrityksesi käyttöön. Usein yrittäjällä laskujen tekeminen jää myöhemmäksi, joka aina hidastaa kassan kiertoa ja pidentää maksuaikoja. Laskutuspalveluun kuuluu aina myös saatavien maksusuoritusten seuranta, kirjaus sekä tarvittaessa perintäpalvelut yhteistyökumppanimme kautta. Tarvittaessa annamme laskutuksesta lisätietoja myös suoraan sinun asiakasyritykselle, jolle lasku on kohdistettu. Laskutuspalveluidemme myötä asiakasrekisterisi pysyy aina ajan tasalla ja hallittuna. Netvisorin myötä et tarvitse myöskään erillistä laskutusohjelmaa, vaan laaditut myyntilaskut siirtyvät suoraan kirjanpitoon.

Laskutuspalvelumme sopii erinomaisesti niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Tarjoamme aina ammattiapuamme myös, mikäli laskutuksen, maksuaikojen yms. osalta herää jotakin kysyttävää.

Usein kysytyt kysymykset palkanlaskennasta

Ei näe. Myyntilaskulla on yrityksesi tiedot, logo ja maksutiedot. Itse laskulta ei näe, että myyntilaskutuksesi hoitaminen on ulkoistettu.

Palvelu voidaan sopia kuuluvaksi kiinteään kuukausihintaan muun taloushallinnon kanssa tai myyntilaskutuksen hoitaminen voidaan hinnoitella erikseen. Sopiva hinnoittelumalli sovitaan aina yhdessä.

Myyntireskontra on luettelo saatavista, lähetetyistä laskuista ja niihin kohdistuneista suorituksista.

Ulkoista myyntilaskutuksesi meille!

Ota meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä teidän tarpeenne! Parhaiten yhteyden saat joko sähköpostilla info@controllerit.fi tai puhelimitse Janita Hytönen 0405092237.

PALVELUT

Tutustu myös muihin palveluihimme

Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvonta

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Scroll to Top