AUTOMATISOITU KIRJANPITO

Kirjanpito päivittäin ajan tasalla

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Kirjanpito on koko yrityksen talouden perusta

Kirjanpitopalvelumme toteutetaan aina vastuullisesti, noudattaen kirjanpito- ja verolakeja. Netvisor-ohjelmiston automaatio-ominaisuudet säästävät aikaamme paremmin asiakkaiden todelliseen palvelemiseen. Automatisoitu kirjanpito mahdollistaa esimerkiksi sen, ettei asiakkaanamme sinun tarvitse maksaa jokaisesta kuitista tai tositteesta erikseen. Sähköinen, automatisoitu kirjanpito säästää paljon yrittäjän arvokasta aikaa. Kuitit kuvataan suoraan sovellukseen, jonne kirjautuu myös automaattisesti kaikki uudet ostolaskut, jolloin vältyt käsin tehtävästä laskujen makselusta ja kuittien metsästykseltä. Kirjanpidon automatisaatio vapauttaa myös meidän aikaa siihen, että voimme todella paneutua yrityksesi tilanteeseen ja tarjota erilaisia neuvontapalveluita. Kirjanpito on koko yrityksesi talouden perusta, jonka tulee olla kunnossa menestyvässä liiketoiminnassa.

Miten se hyödyttää yrittäjää?

Automatisoidun kirjanpidon avulla päätöksenteko nopeutuu, sillä taloushallinnon luvut ovat aina saatavilla. Ohjelmisto oppii tekemään kirjaukset ja tositteita voidaan muodostaa automaattisesti ohjelmiston toimesta, vähentäen myös virheiden määrää. Kirjanpitäjä vastaa ohjelmiston tekemistä kirjauksista ja tarkistaa aina kirjanpidon oikeellisuuden. Reaaliaikaisen kirjanpidon myötä voit milloin tahansa tarkastella tunnuslukujasi palvelusta.

Sähköiseen taloushallintoon ei tarvita enää useita erilaisia sovelluksia, vaan kaikki tarvittava löytyy Netvisorista, johon saadaan myös integroitua suurin osa suosituimmista kassa- tai työajanseurantajärjestelmistä yms.

Usein kysytyt kysymykset automatisoidusta kirjanpidosta

Esimerkiksi ostolaskut kohdistuvat oikeille tiliöintiriveille automaattisesti, mutta näiden varmistamiseen tarvitaan aina ammattilainen. Automatisoitu kohdistaminen kuitenkin nopeuttaa kirjanpitäjän työtä ja säästää aikaa sinun palvelemiseen.

Automatisaatio säästää aikaamme perehtymään tarkemmin yrityksesi tilanteeseen ja yleisimpiin tunnuslukuihin sekä pitää työmme tehokkaana, joka taas mahdollistaa alhaisemmat kuukausimaksut asiakkaillemme.

Heräsikö kiinnostuksesi automatisoituun kirjanpitoon?

Ota matalalla kynnyksellä meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä teidän tilanteenne ja tarpeenne. Parhaiten yhteyden meihin saat joko sähköpostilla info@controllerit.fi tai puhelimitse Janita Hytönen 0405092237.

OHJELMISTOT

Nykyaikaisimmat Taloushallinnon työvälineet

Kauttamme saat ajantasaiset ohjelmistot käyttöösi ja liiketoimintasi päätöksenteon tukena toimii markkinoiden parhaat taloushallinnon ohjelmistot. Yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi. Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla. Kuulumme Netvisorin kumppanuusohjelmaan ja olemme suorittaneet kumppanuusohjelman vaatimat sertifikaatit.

Reaaliaikainen kassavirta

Tarkkaile kassavirran kehitystä ja maksuvalmiutta. Netvisor yhdistää tulot ja menot yhteen graafiseen näkymään.

Kassavirran ennustaminen

Varmista maksuvalmius ja positiivinen kassavirta. Kassavirtatyökalulla voit täydentää olemassa olevaa talousdataa omilla merkinnöillä.

Visuaalinen talousraportointi

Seuraa yrityksen talouden kehitystä ja suuntaa havainnollisten kaavioiden ja taulukoiden pohjalta.

Helppo ja selkeä budjetointi

Laadi yrityksen budjetit selkeän ja helppokäyttöisen budjetointityökalun avulla.

Netvisorista löytyy satoja ehkä jopa tuhansia valmiita integraatioita eri kategorian ohjelmiin. Integraation avulla voit säästää aikaa, automatisoida manuaaliset työvaiheet ja kasvattaa liiketoimintaa.

PALVELUT

Tutustu myös muihin palveluihimme

Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvonta

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

Scroll to Top