Osaava tilitoimisto
sinun apunasi

Palveluidemme tarkoitus on olla mukana toiminnassasi mahdollistaen voimavarojesi kohdistumisen olennaiseen yritystoimintaan.

Palvelut

Takaamme luotettavat kirjanpito- ja tilitarkastuspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme perinteisten taloushallinnon palveluiden lisäksi valmiiksi räätälöityjä palvelupaketteja. Palvelupakettien pohjalta laadimme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden, jonka avulla saat ammattitaidostamme suurimman avun käyttöön mahdollistamaan menestystarinasi.

Automatisoitu kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme avulla kirjanpitosi on aina hoidettu ammattitaitoisesti ja ajan tasalla. Kirjanpito toimii pohjana usealle talousraportille, jonka pohjalta tehdään suuriakin päätöksiä. Meidän taloushallintopalveluiden avulla vältyt yllätyksiltä ja pysyt aina kartalla siitä, mitä mitkäkin tunnusluvut tarkoittavat.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontran jättäminen meidän osaaviin käsiin säästää yrittäjän oman työpanoksen arvokkaampaan, tuottavaan työhön. Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen on meidän ydinosaamistamme ja palvelun ulkoistamisen avulla yrittäjän ei tarvitse palkata erikseen reskontran hoitajaa.

Palkanlaskenta­palvelut

Ulkoistamalla palkanlaskentapalvelusi meidän hoidettavaksi säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön sekä vältyt turhilta virheitä. Palkanlaskenta-palvelumme ansiosta käytössäsi on aina tuoreimmat tiedot palkkahallintoon ja työsuhteisiin liittyen toimialastasi riippumatta.

Yritysneuvontapalvelut

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita ja neuvontapalveluita tilinpäätöskonsultoinnista aina isoihin projektikokonaisuuksiin saakka.

Budjetointi

Budjetti on yrityksen varoihin liittyvä toimintasuunnitelma, joka kertoo mistä rahat tulevat sekä mihin ja kuinka paljon sitä voidaan käyttää kuluvan budjettikauden aikana, joka voi yrityksesi liiketoiminnasta riippuen olla joko esimerkiksi tilikausi, kvartaali, kalenterikuukausi tai pitkäaikainen, muutaman vuoden jakso.

Yrityksen perustaminen

Moni aloitteleva yrittäjä tarvitsee apua jo yrityksen perustamisessa. Me olemme apunasi mielellämme jo aivan matkasi ensiaskeleissa. Tarvitset sitten apua itse yrityksen perustamisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai rahoitusmahdollisuuksien kartuttamisessa, me olemme kumppanisi!

OHJELMISTOT

Nykyaikaisimmat Taloushallinnon työvälineet

Kauttamme saat ajantasaiset ohjelmistot käyttöösi ja liiketoimintasi päätöksenteon tukena toimii markkinoiden parhaat taloushallinnon ohjelmistot. Yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi. Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla. Kuulumme Netvisorin kumppanuusohjelmaan ja olemme suorittaneet kumppanuusohjelman vaatimat sertifikaatit.

Reaaliaikainen kassavirta

Tarkkaile kassavirran kehitystä ja maksuvalmiutta. Netvisor yhdistää tulot ja menot yhteen graafiseen näkymään.

Kassavirran ennustaminen

Varmista maksuvalmius ja positiivinen kassavirta. Kassavirtatyökalulla voit täydentää olemassa olevaa talousdataa omilla merkinnöillä.

Visuaalinen talousraportointi

Seuraa yrityksen talouden kehitystä ja suuntaa havainnollisten kaavioiden ja taulukoiden pohjalta.

Helppo ja selkeä budjetointi

Laadi yrityksen budjetit selkeän ja helppokäyttöisen budjetointityökalun avulla.

Netvisorista löytyy satoja ehkä jopa tuhansia valmiita integraatioita eri kategorian ohjelmiin. Integraation avulla voit säästää aikaa, automatisoida manuaaliset työvaiheet ja kasvattaa liiketoimintaa.

Scroll to Top