Palvelut

Osaava tilitoimisto

Osaava tilitoimisto on menestyksen avain. Taloushallinnon voi nähdä pakollisena yrityksen kuluna tai sen tarjoamat työkalut voi valjastaa uuden kasvun ja paremman tuoton tavoitteluun. Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.

Palvelupakettimme koostuvat kirjanpidosta ja konsultointipalveluista aina täysin ulkoistettuun talous- ja palkkahallintoon. Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeiden ja toivomusten mukaisiksi. Yksityiskohtaisiin palvelukuvauksiin pääset alla olevien pikakuvakkeiden kautta.

Nykyaikaisimmat

Taloushallinnon työvälineet

Meidän kautta saat yrityksesi käyttöön parhaat ja nykyaikaisimmat taloushallinnon työvälineet. Käytämme Netvisorin, Finagon sekä eTaskun ohjelmistoja maksimoidaksemme asiakkaidemme tuottavuuden. Käyttämämme sopimuskone mahdollistaa myös erilaisten, lainmukaisten asiakirjojen luomisen esimerkiksi henkilöstöhallintoon liittyen. Kerromme mielellämme käyttämistämme ohjelmistoista lisää.

Meistä

Me, AVJ Controllerit Oy olemme vankan ammattitaidon omaava, rakennusalaan erikoistunut taloushallinnon moniosaaja. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Yhteystiedot

Fabianinkatu 13 lh 2,
00130 Helsinki
040 739 1668
040 509 2237
info@controllerit.fi
Vieritä ylös