”AVJ Controllerit on auttanut AITO:a kovan kasvun keskellä selventämään taloushallintoa, niin että johto ja toimitusjohtaja ovat pystyneet toimimaan tehokkaasti.”

AITO perustettiin tekemään positiivista muutosta rakennus-  ja remontointialaan sekä tuomaan asiakaskokemusta 2020-luvulle. Tällä hetkellä AITO tarjoaa sähkösaneerauksia sekä viemärisukituksia omakotitaloympäristössä. AITO on kuitenkin muuttumassa kovaa vauhtia asiantuntijaorganisaatioksi, joka kehittää ja käyttää teknologiaa uudistamaan palvelukonseptiaan sekä portfoliotaan.

”AVJ on tuonut paljon näkemystä sekä sisäisen että ulkoisen laskennan maailmaan. AVJ on auttanut AITO:a kovan kasvun keskellä selventämään taloushallintoa niin, että johto ja toimitusjohtaja ovat pystyneet toimimaan tehokkaasti. AVJ Controllerit on koko matkan ajan tarjonnut myös huippua asiakaspalvelua”, kiteyttää AITO-konsernin hallituksen puheenjohtaja Johan Brear yhteistyötä.

”Voin suositella AVJ Controllereita niin etabloituneille kuin alkuvaiheen yhtiöille taloushallinnon kumppaniksi. AVJ lähtee asiakaskeskeisestä kokonaisuudesta, jossa palvelupaketit räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Muistan kun aloitettiin yhteistyötä, niin AVJ teki suuren työn ensin selvittämällä ja  ymmärtämällä, mitä juuri me tarvitaan missäkin vaiheessa ja rakensi kanssamme yhdessä joustavan kokonaisuuden joka on palvellut tähän päivään asti” Brear jatkaa.

Yritystarinat

Tutustu myös näihin yritystarinoihin

Toimimme taloushallinnon kumppanina eri toimialoilla. Avain toimivaan yhteistyöhön ja asiakkaan palveluun parhaalla mahdollisella tavalla on perehtyminen toimialaan ja asiakkaan toimintaan perusteellisesti. Lue yhteistyökumppaneidemme tarinoita ja kuinka olemme heitä auttaneet!

VALVEX – Yritystarina

”Hyvän taloushallinnon ammattilaisten avustamana saamme vinkkejä yrityksen talousasioihin ja sen myötä henkilökunnan hyvinvoinnin panostamiseen. ...
LUE LISÄÄ

AHA-BEST – Yritystarina

”AVJ Controllereilta olemme aina saaneet konsultointiapua matalalla kynnyksellä tavanomaisesta yritystoiminnasta poikkeaviinkin asioihin.” AHA-Best on ...
LUE LISÄÄ

Teatteri Vantaa – Yritystarina

”Laajemman yhteistyön myötä koen, että olemme saaneet lisää vakuuttavuutta niin muiden yhteisöiden kuin myös ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top