”AVJ Controllereilta olemme aina saaneet konsultointiapua matalalla kynnyksellä tavanomaisesta yritystoiminnasta poikkeaviinkin asioihin.”

AHA-Best on asbesti- ja purkutöihin erikoistunut, vuonna 2016 perustettu rakennusalan yritys, joka toimii pääasiassa Uudellamaalla sekä Kymenlaaksossa. AHA-Best on pitkään alalla toimineiden Jussi Johanssonin sekä Markku-Keskiperen yritys, jonka kasvussa AVJ Controllerit on päässyt olemaan mukana laajasti hyvin alkumetreiltä saakka.

Päättyneellä tilikaudella 2021 AHA-Bestin liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa. Laaja yhteistyö kanssamme on mahdollistanut sen, ettei AHA-Bestin ole tarvinnut palkata erikseen työntekijöitä hallinnollisiin tehtäviin ja itse yrittäjätkin ovat saaneet keskittyä olennaiseen, eli purkutöiden johtamiseen.

 

”AVJ on hyvin varhaisesta vaiheesta saakka ollut mukana meidän tarinassa ja mahdollistanut paljonkin asioita. Kirjanpidon ja palkkahallinnon lisäksi olemme aina saaneet konsultointiapua matalalla kynnyksellä niin työehtosopimuksiin, juridiikkaan kuin myös tavanomaisesta yritystoiminnasta poikkeaviinkin asioihin. Meille on erittäin tärkeää, että näinkin laajamittainen yhteistyökumppanimme ymmärtää paljon toimialastamme sekä sen tuomista velvollisuuksista ja osaavat sitä kautta hoitaa myös erilaisia ilmoituksia ja muita tarvittavia asioita nopeallakin varoitusajalla”, yhteistyötä kuvailee yrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja Markku Keski-Pere.

”Yhteydenottokynnys AVJ Controllereihin on aina ollut hyvin matala, koski asia sitten itse purkuliiketoimintaa, erilaisia assistentin töitä tai mitä tahansa ja siksi olenkin suositellut mielelläni AVJ:n palveluita myös muille alan yrittäjille”, Markku päättää.

 

Yritystarinat

Tutustu myös näihin yritystarinoihin

Toimimme taloushallinnon kumppanina eri toimialoilla. Avain toimivaan yhteistyöhön ja asiakkaan palveluun parhaalla mahdollisella tavalla on perehtyminen toimialaan ja asiakkaan toimintaan perusteellisesti. Lue yhteistyökumppaneidemme tarinoita ja kuinka olemme heitä auttaneet!

VALVEX – Yritystarina

”Hyvän taloushallinnon ammattilaisten avustamana saamme vinkkejä yrityksen talousasioihin ja sen myötä henkilökunnan hyvinvoinnin panostamiseen. ...
LUE LISÄÄ

Aito – Yritystarina

”AVJ Controllerit on auttanut AITO:a kovan kasvun keskellä selventämään taloushallintoa, niin että johto ja ...
LUE LISÄÄ

Teatteri Vantaa – Yritystarina

”Laajemman yhteistyön myötä koen, että olemme saaneet lisää vakuuttavuutta niin muiden yhteisöiden kuin myös ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top